Uitnodiging: Presentatie inzendingen ‘Open Oproep Energielab Nagele’

Welk duurzaam plan kan het verschil maken voor Nagele? Kom 20 maart naar het MFC, bekijk de inzendingen en geef uw mening!

In september 2017 is de Coöperatie Energiek Nagele gestart met het uitschrijven van de prijsvraag ‘Open Oproep Energielab Nagele’. Het idee hierachter is om het innovatieve en experimentele karakter van het dorp nieuw leven in te blazen maar dan op het gebied van energie en duurzaamheid.  Er zijn in totaal 25 ontwerpplannen ingediend en de jury, bestaande uit experts en dorpsbewoners,* heeft enige tijd geleden 4 inzendingen hieruit geselecteerd om door te gaan naar de tweede ronde. Het betreft 4 uiteenlopende initiatieven; van algenteelt tot ondergrondse opslag van warmte. Deze 4 geselecteerde teams hebben hun ontwerp in de afgelopen maanden verder uitgewerkt tot concretere plannen. Voordat de jury haar beslissing neemt over de uiteindelijke winnaar, presenteren wij op dinsdagavond 20 maart deze businessplannen graag aan u, de inwoners van Nagele. U bent hiervoor van harte welkom vanaf 19.30 uur in MFC Het Rietveld. Aanmelden is niet noodzakelijk. Uw bevindingen op deze avond neemt de jury mee in haar beraad. Ook nodigen we u hierbij graag uit voor de feestelijke bekendmaking van de winnaar op vrijdagmiddag 30 maart om 15.00 uur in het MFC.

*De jury wordt gevormd door Dirk Sijmons (landschapsarchitect, adviseur H+N+S, vm. Rijksadviseur Landschap), Pi de Bruijn (architect, partner ArchitektenCie), Stefan Davids, (bewoner Nagele en tevens lokaal ondernemer), Kees Duijvestein (adviseur TVDH Architecten, em. hoogleraar Duurzame Ontwikkeling in de Gebouwde Omgeving TU Delft), Anneke Keur (bewoner Nagele) en Leen Verbeek (Commissaris van de Koning in de provincie Flevoland).

Dinsdagavond 20 maart
MFC  Het Rietveld
19.30 uur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *